Tiedollinen yhteenveto kirjastani

Susanna Purran kirja; Kadotettu yhteys; löydä tunteesi voima; tiedollinen; 10 kohdan koonti

 

10 kohdan koonti Kadotetusta yhteydestä eli tiedollinen yhteenveto

 

Uusi elämän tarina on syntymässä

Nyt on aika elämän uudelle tarinalle. Uusi tarina luo myös uuden maailmamme, jossa tiedollinen osaaminen ei ole tärkeintä. Uusi tarina ja maailma perustuvat energeettiseen maailmankuvaan ja ihmiskuvaan. Uudessa tarinassa yhdistyvät muinaiset viisaudet ja tieteen mielenkiintoisemmat löydökset. Uuden tarinan tärkein viesti on, että meillä jokaisella on oma energeettinen ytimemme.

Yhteytesi ytimeesi on elämäsi avain

Ytimesi kautta olet yhteydessä elämänvoimaan ja energiaan, joka luo elämäsi. Mitä parempi yhteys sinulla on ytimeesi, sitä varmemmin saat sellaisen elämän, josta olet aina haaveillut. Mitä parempi yhteys on, sitä parempi on tunnetilasi. Tunnetilasi kertoo joka hetki yhteytesi asteesta.

Hyvä tunnetila kertoo elämänvoiman virtaavan lävitsesi

Mikään ei ole niin tärkeää, kuin hyvässä tunnetilassa oleminen. Silloin olet luomassa unelmiesi elämää, koska silloin elämänvoimasi virtaa. Hyvässä tunnetilassa oleminen edistää asioita paremmin kuin ponnistelu. Elämää luova energia on aina kekseliäämpi kuin me.

Tunnetilan pystyy valitsemaan tietoisesti

Tunnetila syntyy ajatuksista. Voit valita ajatuksesi tietoisesti niin, että tunnet helpotuksen tunteen tai muuten paremmalta tuntuvan olotilan. Masennukseen ja voimattomuuteen tuo helpotusta tilapäinen kiukun tai raivon tunne. Myös ajatusten hiljentäminen tuo helpotuksen. Kannattaa aina tavoitella helpotuksen tunnetta.

Tunnetilasi on tärkeämpi kuin ajatuksesi

Luomme elämäämme sekä tietoisilla että tiedostamattomilla ajatuksilla. Usein tiedostamattomat ajatukset ovat voimakkaampia kuin tietoiset. Tunnetilasi kertoo, mihin suuntaan tiedostamattomat ajatuksesi ovat elämääsi viemässä. Hyvässä tunnetilassa alitajuiset ajatustesi olevan linjassa toiveidesi kanssa.

 

Susanna Purran kirja Kadotettu yhteys; Löydä tunteesi voima; tiedollinen; yhteenveto; kaikki on mahdollista; sateenkaari

 

Elämässäsi on se, minkä uskot olevan mahdollista

Katso elämääsi, niin näet mihin uskot ja minkä uskot olevan mahdollista. Uskomuksesi joko estävät toiveidesi toteutumista tai tekevät ne mahdolliseksi. Uskomukset ovat yleensä alitajuntaisia, emmekä ole niistä tietoisia. Tunnetilojen avulla pystyt pääsemään käsiksi tiedostamattomiinkin uskomuksiin.

Sinussa on paljon enemmän potentiaalia kuin mitä olisit ikinä uskonut

Voit saada ja olla ihan mitä tahansa, kun uskot siihen täysin. Sinussa on huimia ulottuvuuksia, joista et ole ollut tietoinen, eikä tiedollinen osaamisesi ole tärkeintä. Pystyt löytämään potentiaalisi olemalla yhteydessä ytimeesi ja kaiken luovaan energiaan. Sinussa on kaikki mahdollisuudet ja ratkaisut. Potentiaalisi saat käyttöösi hyvässä tunnetilassa.

Vain todellisena itsenäsi eläen voit olla oikeasti onnellinen

Olemme tottuneet toteuttamaan itsemme ulkopuolelta tulevia odotuksia. Silloin olemme irti omasta ytimestämme ja viisaudestamme, eikä elämänvoima pysty virtaamaan. Päästä irti vanhoista ajatusmalleistasi ja siitä, joka olet ajatellut olevasi. Ole mieluummin onnellinen kuin oikeassa. Vain hyvässä tunnetilassa pystyt olemaan todellinen itsesi.

Elämä voi olla ennakoitavaa, luotettavaa ja hyväntahtoista

Voit luottavaisesti luopua vanhasta, koska uusi elämä on jo valmiina odottamassa – tuntemattoman matkan päässä. Elämänvoima tuo sinulle kaiken haluamasi, kunhan vain annat sen virrata lävitsesi ja pysyt mahdollisimman hyvässä tunnetilassa. Voit alkaa jälleen luottaa elämään ja itseesi. Kun pysyt omassa voimassasi, maailma alkaa tuntua hyväntahtoiselta.

Tee itsesi näkyväksi

Tiedosta upeutesi ja ainutlaatuisuutesi. Kukaan muu ei voi antaa maailmalle sitä, mitä sinä voit antaa. Luo itsellesi mahtava ja voimakas visio, ja usko siihen vankkumattomasti. Pysy mahdollisimman hyvässä tunnetilassa, niin alat yhä enemmän olla se, joka oikeasti olet. Samalla elämäsi avautuu kuin itsestään.

 

Vertaa tiedollista yhteenvetoa tarinalliseen, jonne pääset alla olevasta linkistä

Tarinallinen yhteenveto