Tervetuloa blogiini ja Susannan maailmaan

Susanna Purra; blogi; Susannan maailma; uuden ajan lapset; feminiininen voima; naisetn muutosvoima; elämänsuunta; Life map

Vihdoinkin olen tässä. Blogin kirjoittamisen äärellä.

Olen suunnitellut blogin kirjoittamista vuosia. En kuitenkaan ole päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen siitä, mistä aiheesta tai näkökulmasta käsin kirjoittaisin. Ollako tiedonjakaja ja jatkaa kirjani aiheiden parissa? Kertoako omasta elämästä ja sanoutua kokonaan irti asiantuntijuuden taakasta? Kirjoittaako asiallisia ja informatiivisia tekstejä vai heittäytyäkö humoristiksi?

Olen jopa miettinyt, että alan kirjoittaa blogia salanimellä. Silloin pääsisin eroon lokeroinneista ja ajatuksesta, että minun pitäisi pitäytyä jossain tietyssä roolissa tai tyylilajissa. Olen jo rakentanutkin itselleni salanimihahmoa, alter egoa, jonka suojassa voisin alkaa olla sitä, mitä todella haluan olla. Alter ego voisi olla kuin kotelo, johon vanha Susanna on toukkana ryöminyt ja jonka suojissa hän voi käydä läpi muodonmuutoksen syntyäkseen uudelleen näkyviin sellaisena kuin hän nyt haluaa elää elämäänsä.

Susanna Purra; Naisten Muutosvoima; naisryhmä; verkosto; naisverkosto; perhonen; toukasta perhoseksi; muutos; naisvoima; naisnergia; muutovoima; transformaatio

Haloo!

Ettäkö piilottaa itsensä, jotta voi tulla näkyviin sellaisena kuin haluaa ja sellaisena kuin kokee aidosti olevansa? No, älyttömältähän se kuulostaa. Joten aioinkin nyt kirjoittaa tähän blogiini kaikesta, mistä haluan, ja unohtaa lokeroinnit tyystin. Kaikenmoiset tekstit ilmaantuvat tänne sulassa sovussa. Tai sitten mielenkiintoisia ja uutta luovia ristiriitoja tuottaen.

Joinain päivinä kirjoitan asiaa ja näkemyksiäni maailmankaikkeudesta. Jaan löytämääni tietoa, ravistelen vallitsevia ajatusrakenteita ja tuuppaan maailmankuvaamme evoluution äärelle. Visioin uutta maailmaa. Kerron feminiinisestä muutosvoimasta ja siitä, miksi ja miten naisten on aika astua esiin. Kerron upeista, joskus hämmentävistäkin lapsista, jotka näyttävät ja kertovat, minkälainen uusi ihminen on. Vieraskynä-blogit tarjoavat myös muille kirjoittajille mahdollisuuden tuottaa näihin aiheisiin liittyviä tekstejä.

Jonain toisena päivänä kirjoitan omasta elämästäni, tunnelmistani ja kokemuksistani. Ehkäpä löydän blogistani joskus wanna-be-laulunsanoja tai eteerisiä runotytön tuntoja tai unikuvia. Myös puunhalaaja anarkistilla ja ilkikurisella hauskanpitäjällä lienee sanansa sanottavana. Epäilen, etten pysty estämään pikku tarinoitakaan ilmaantumasta näille sivuille. Musiikki ja laulut tulevat myös olemaan tärkeässä osassa blogissani. Katsotaan ajan kanssa, mikä suuntaa alkaa vahvimmin elää. Pääasia on nyt aloittaa.

Ja mitä siihen salanimeen tulee… En nyt ota sitä käyttööni, mutta ehkä tulee päivä, jolloin on tukalampaa pitää uutta Susannaa (silloin toki toisen nimisenä!) nupussa kuin antaa hänen puhjeta kukkaan. Sitä odotellessa.

Tervetuloa mukaan Susannan maailmaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*