Naisten muutosvoima -verkosto

Susanna Purra; Naisten muutosvoima; verkosto; naisvoima; feminiininen voima; muutos; naisryhmä; naisverkosto; naisjohtaajuus; muutoksen suunta;

 

“The world will be saved by western women.”
– Dalai Lama

 

LÄNSIMAISET NAISET PELASTAVAT MAAILMAN
– Miksi ja miten?

 

Vastaus on Naisten Muutosvoima -ryhmä ja verkosto

(lue laajempi esite)

Elämämme ja maailmamme on kallellaan

Olemme länsimaissa pitkään eläneet maskuliinisen voiman ja jatkuvan kasvun valtakautta. Jotta maapallo ja ihmiskunta selviää, tarvitsemme jatkossa yhtä lailla feminiinistä voimaa, josta tunnetilan voima on oiva esimerkki. Feminiinistä voimaa tarvitaan elämän tasapainottamiseen ja jatkumiseen. Ihmisen evoluution on hyvä edetä feminiinisen energian ja tunnetilan voiman ymmärtämisen suuntaan. Viime vuosisatojen ajan kehitys on painottunut älyn ja teknologian alueelle. Feminiinisen voiman ja ymmärryksen avulla osaamme käyttää huimaa vauhtia kehittyvää teknologiaa syvällä viisaudella ja elämää suojellen ja kunnioittaen.

Entisaikoina koko yhteisö löysi suuntaansa naisten unien, unelmien ja visioiden avulla

Naisten visiot meiltä tällä hetkellä puuttuvat. Tarvitsemme uusia näkökulmia yhteiskuntamme rakenteisiin, työuriin, ihmisen elinkaareen ja moneen muuhun polttavaa kysymykseen. Voisivatko naiset ja feminiininen voima tuoda näihin kysymyksiin vastauksia? Voisiko feminiininen voima olla se uuden suunnan ja muutoksen tuoja, jota kun kipeästi kaipaamme?

Jokaisessa ihmisessä on maskuliinista ja feminiinistä voimaa, eivätkä ne ole sukupuoleen sidottuja. Kuitenkin luontaisimmin feminiininen voima tulee maailmaan naisten kautta, koska naisten perimmäinen olemus ja ydin on luonteeltaan feminiininen. Tämän vuoksi naisilla on oleellinen osuus elämän tasapainottamisessa. Naisilla on siinä suuri mahdollisuus!  Nyt naisia kutsutaan ottamaan feminiininen voimansa käyttöönsä omassa elämässään ja tuomaan antinsa maailmaan.

Muutos lähtee sinusta ja minusta, meistä jokaisesta.
Ota feminiininen voima käyttöösi ja muuta maailmasi.
Tehdään se yhdessä ja näytetään tietä muutokselle!

 

Susanna Purra; Naisten Muutosvoima; naisryhmä; verkosto; naisverkosto; perhonen; toukasta perhoseksi; muutos; naisvoima; naisnergia; muutovoima; transformaatio

 

NAINEN, ASTU ESIIN JA TULE NÄKYVÄSI!

Oletko muutoksen eturintamassa? Jos olet, sinä ehkä

  • tunnet, että elämäsi ja maailman tila ei voi jatkua tällaisena – kaipaat muutosta, muttet oikein tiedä, miten saada se aikaan
  • koet nykyisen elämäsi liian pieneksi, etkä saa käyttöösi niitä potentiaaleja ja kykyjä, joita sisältäsi löytyy, etkä meinaa löytää väyliä niiden esilletuomiseen
  • tunnet olosi yksinäiseksi, eikä ympäriltäsi löydy sellaista tukea ja  kannustusta, mitä tarvitsisit nyt – kaipaat aitoa ja oikeaa verkostoa
  • kaipaat löytää ainutlaatuisen lahjasi ja antisi – ymmärrät, että se voi muuttaa maailmaa


ENTÄ MIEHET?

Myös miehet ovat tervetulleita mukaan verkostoon ja tukijoukkoihin, koska miehet käyttävät yhtä lailla feminiinistä voimaa, joka ei ole sidottu sukupuoleen. Lisäksi feminiinisen voiman ymmärtäminen auttaa miehiä ymmärtämään myös naisia. Tavoitteena on feminiinisen ja maskuliinisen voiman tasapaino kaikella tavalla. Tasapainoinen maskuliininen voima, miesten luontainen voima, haluaa ennen kaikkea suojella feminiistä ja antaa sille tukensa.

Feminiinisen voiman vahvistuminen ei vie miehiltä mitään pois – päinvastoin!

 

Susanna Purra; Naisten Muutosvoima; verkosto; naisryhmä; muutosvoima; transformaatio; naisvoima; feminiininen voima; NaMu

TULE MUKAAN NAMUUN!

Olen perustanut Naisten muutosvoima eli NaMu-ryhmän rohkeille naisille – ja miehille – jotka haluavat löytää feminiinisen voimansa sekä oman ainutlaatuisen antinsa maailmalle ja jotka ovat valmiita antamaan täyden tukensa ja kannustuksensa myös muille ryhmän jäsenille.

Ryhmä sopii sinulle, joka olet halukas ja valmis astumaan esiin ja tulemaan näkyviin oman antisi kanssa. Tunnistat sisimmässäsi, että voit omalta osaltasi olla muuttamassa maailmaa.

Ryhmässä ja sen pienryhmäkoulutuksissa mm.

  • opit ymmärtämään, mitä feminiinen voima oikein on
  • miten saat feminiiniseen voimaan yhteyden ja miten käytät sitä
  • raivaamme pois esteitä, jotka ovat pitäneet sinut irrallaan feminiinisestä voimasta
  • visioimme, miten voit tuoda ainutlaatuisen antisi maailmaan
  • vahvistamme alavatsalla sijaitsevaa voimakeskustaamme

 

Miten Naisten Muutosvoima -verkostoon pääsee mukaan?

On tärkeää, että jokainen ryhmään tuleva tuntee tulevansa oikeaan paikkaan. Sen varmistamiseksi tutustuminen puolin ja toisin on oleellista. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi, kerro rohkeudestasi, muutossuunnistasi ja visioistasi!

Ryhmätapaamiset ovat alkaneet syksyn 15 aikana. Ryhmä on jatkuvasti täydentyvä ja laajentuva, joten tervetuloa mukaan! Olen tähän mennessä tavannut kaikki ryhmään tulijat henkilökohtaisesti, joten mieti jo valmiiksi, pääsisitkö tapaamaan minua Helsingin keskustassa. Kirjaani Kadotettu yhteys tutustuminen on edellytys ryhmään tulolle.

Lue ja printtaa laajempi Naisten Muutosvoima esite 

Naisten Muutosvoima; naisverkosto; naisryhmä; voima; naisvoima


Naisten Muutosvoima -verkoston perustana olevaa materiaalia ja lähteitä 

Olen yli kahdenkymmenen vuoden ajan etsinyt jotain, ja nyt ymmärrän, että olen etsinyt nimenomaa feminiinistä voimaa. Tämän pitkän etsinnän tuloksista voit lukea kirjastani Kadotettu yhteys – Löydä tunteesi voima.

Kadotettu yhteys kertoo ennen kaikkea feminiinisestä voimasta ja sen löytämisestä, joten kirjaani tutustuminen on edellytys ryhmään tulolle. Kirjasta löytyy mm. lyhyitä koosteita siitä, miten yhteys feminiiniseen voimaan on historian kuluessa kadotettu.

Artikkelini Naiseuden ytimen ahdinko ja parantaminen, joissa myös mm. historiallista taustaa ja hieman gyn/ekologista viisautta. Artikkelit ovat olleet hyvin suosittuja! Lue artikkelit:
Naiseuden ytimen ahdinko ja parantaminen, osa 1 ja osa 2

“Nykynaisen voimaantumisopas” –  Haastatteluni

Parin viime vuoden aikana kuuntelemani kurssit, joiden inspiroimana olen päättänyt lähteä näyttämään tietä ja perustamaan tämän ryhmän
Feminine Power
Women on the Edge of Evolution

 

Jos haluat saada tietoa tarjonnastani, ryhmistä, kursseista ja uudesta materiaalista, liity postituslistalle alla. Lähetän postia vain harvakseltaan!

 

Tilaa uutiskirje:

[mailpoet_form id=”1″]