Moniulotteinen psykiatri näkee todellisen sinän

Susanna Purra terapeuttinen moniulotteinen psykiatri erikoislääkäri vastaanotto

 

Susanna Purra
Vastaanotto

Psykiatrian alan erikoislääkäri
Energeettinen ihmiskuva
Henkinen voimauttaja ja mentori
Soul Coach

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Lääkäriasema Aava Kamppi

Ajanvaraus p. 010 380 3838

myös nettiajanvaraus:

www.aava.fi/asiantuntija/purra-susanna

 

Olen lääkäri, tarinankertoja, sielunosien palauttaja ja mahdollisuuksien näkijä, jonka suurin oppi on tullut elämästä, ei kirjoista. Omat kipeät kokemukseni ovat opettaneet minua kaikkein eniten. Ne ovat tuoneet syvää elämän ymmärrystä ja tehneet minusta lääkärin, joka kohtaa ihmisen ihmisenä ja jolle voi puhua kaikesta taivaan ja maan välillä.

Olen koulutukseltani lastenpsykiatri, mutta asiakkaani ovat pääasiassa aikuisia. Lapsuuden vaikutuksen ymmärtäminen tuo yllättäen parhaat eväät aikuisten kanssa työskentelyyn.

Olen aina etsinyt elämän syvintä olemusta ja yhdistänyt etsinnässään länsimaisen tiedon, itäisen viisauden ja energeettisen ihmiskuvan. Löytämästäni kirjoittanut kirjan Kadotettu yhteys – Löydä tunteesi voima (WSOY 2013). Käytän vastaanotollani siinä kuvaamiani työkaluja, jotka painottuvat tunnetilojen havaitsemiseen ja ajatusten tietoiseen muuttamiseen. Työkalupakkini sisältää hieman mindfulness-tyyppisiä työkaluja, vaikka eivät sama asia olekaan.

Olen havainnut, että sisimmässään ja usein tietämättään ihmiset kaipaavat feminiinistä voimaa, joka tekee heistä kokonaisempia. Tätä kaipaa myös koko maailma. Feminiinisen voiman uudelleen löytäminen on sydämeni asia, ja olen perustanut kaikille avoimen Naisten Muutosvoima eli NaMu-ryhmän. Tervetuloa ryhmään mukaan, ja myös vastaanotollani hyödynnän feminiinisen voiman viisautta ja autan asiakkaitani, sekä naisia että miehiä löytämään feminiinistä voimaa itsessään.

Mitä moniulotteinen vastaanotto tarkoittaa ja mikä on sen hyöty?

Otan huomioon ihmisen kaikki olemuspuolet eli mielen, kehon ja sielun tai hengen. Ihminen on energeettinen olento, jossa kaikki ulottuvuudet ovat yhteydessä toisiinsa, jolloin häiriö yhdellä tasolla vaikuttaa kaikkeen. Viime kädessä kaikki häiriöt voidaan löytää sielun tai hengen tasolta, jolloin elämänenergia ja elämänvoima ei pääse virtaamaan lävitsemme. Toisin sanoen, mikä tahansa häiriötila tarkoittaa sitä, että emme elä sitä elämää, jota tulimme tänne elämään. Usein esteet tähän ovat alitajuisia, mutta pääsemme niihin käsiksi tunnetilojen avulla, kuten kirjassani kuvaan.

Kun työskentely tapahtuu monella tasolla ja ennen kaikkea elämänvoiman tasolla, olotilan helpottuminen voidaan saavuttaa jossain tapauksissa yllättävän nopeasti. Joka tapauksessa työskentely antaa sinulle oivat työkalut loppuelämäksesi, koska niitä voidaan soveltaa kaikkeen elämässä.

Mitä vastaanotto on konkreettisesti?

Tarjoan ennen kaikkea terapeuttista ja terapeuttisesti vaikuttavaa työskentelyä eli työskentelyä, joka tekee sinusta kokonaisemman.

Työskentely kanssani sisältää mm. keskusteluja, oivalluksia, intuition viestejä, kehotyöskentelyä, unien viestien kuulemista, halutessasi kirjoittamista ja muuta luovaa toimintaa sekä tarinoiden ja esimerkkien käyttämistä. Hiukan myös hyödynnän oppimaani mm. psyykkisen trauman vaikutuksesta ja trauman hoidosta sekä mielen ja kehon yhteydestä; muuten teoriat ovat toissijaisia.

Pyrin näkemään todellisen sinän ja autan sinuakin näkemään sen. Minulla on luottamus siihen, että jokaisesta itsestään löytyy kaikki tarvittava parantumiseen ja uuden elämän avautumiseen, ja valan tätä luottamusta aidon läsnäolon, lämpimän huumorin ja täydellisen hyväksynnän avulla. Haastavissa elämäntilanteissa olen se, joka uskoo, tukee ja kannustaa. Jokaisen asiakkaan työskentely muotoutuu yksilöllisesti, enkä rakenna työskentelyä jonkin tietyn teorian varaan.

Toki saat minulta myös lääkäripalvelut, kuten tarvittaessa sairausloman, psykoterapialausunnot  tai akuuteissa tilanteissa lääkityksen. Pääsääntöisesti suosin kuitenkin lääkkeettömiä hoitomuotoja.

Voit tiedustella suoraan minulta lisätietoja p. 040 8470275, vaikka ajanvaraus hoituukin Aavan kautta soittamalla tai nettiajanvarauksella.

 

Milloin moniulotteinen psykiatri ja hänen  vastaanotto on hyvä valinta?

Olen mielelläni apunasi mm. näissä asioissa ja tilanteissa:

 • Elämänkriisit ja muutoskohdat
 • Uuden elämänsuunnan hakeminen, kun elämä tuntuu liian pieneltä
 • Uupumus, masennus ja ahdistus
 • Halu ymmärtää lapsuuden vaikutusta aikuisuuden valintoihin ja haasteisiin
 • Vanhemmuuden tuki oman lapsesi kanssa, jo raskausajasta alkaen, myös uuden ajan lapsien vanhempien ohjantaa
 • Henkisen kasvun mukanaan tuomat haasteet ja henkinen mentorointi
 • Mielen voiman aktivointi fyysisistä sairauksista toipumisen tukena
 • Feminiinisen voiman löytäminen ja naiseuteen liittyvien kipukohtien avaaminen
 • Ihmissuhdekysymykset
 • Surusta selviytyminen ja uuden identiteetin rakentaminen
 • Erityisherkkyyden kanssa eläminen
 • Teen myös psykoterapia-arvioita ja psykoterapialausuntoja kelalle

 

Also in English!

 

Esimerkkejä siitä, mitä teemoja työskentelyssä voidaan käsitellä:

Masennus tarkoittaa, että et elä sitä elämää jota tulit elämään: avataan uskomuksia, jotka pitävät liian pienessä elämässä; haetaan puuttuvaa uskoa ja opetellaan uskaltamaan haluta hyvää omaan elämään; löydetään sisältä päin rakentuva elämä ulkoisten odotusten mukaan elämisen sijaan; haetaan toivo ja luottamus; ajatusten tietoista uudelleen suuntaamista ja tunnetilojen viestien kuuntelemista; kehon kuuntelua; todellisen itsen löytämistä, yms.

Naiseus: avataan periytyneitä uskomuksia ja malleja, perehdytään feminiiniseen energiaan ja haetaan sitä itselle (mm. vastaanottamisen opettelu), seksuaalisuus, äitiys vs. naiseus, alavatsan aktivointi, yms.

Fyysisestä sairaudesta toipuminen: mielen parantavan voiman tietoinen käyttöönotto, tunnetilan merkityksen opettelu, sairauden viestin kuuleminen, perinnöllisten kuvioiden löytäminen ja katkaisu, uuden elämän rakentaminen, yms.

Vanhemmuus: jo raskausaika aktivoi monia teemoja, kuten omat kokemukset vanhemmuudesta, ja ne alkavat vaikuttaa syntyvään lapseen > ajatusten ja uskomusten avaamista; lapsen syntymä mullistaa vanhemman identiteetin ja voi laukaista kriisin > tähän tukea; vanhemmuus on toinen mahdollisuus parantaa omat lapsuuskokemukset; uuden ajan lapsien ja erityisherkkien lapsien vanhempana olo voi olla suuri haasta ja suuri lahja; käytännön vinkkejä ja neuvoja

 

Asiakaspalautetta

“Olen käynyt vuoden ajan psykiatrilla, on kokeiltu useita lääkkeitä ja psykoterapeutteja. Susannan luona käynti toi vihdoin sellaista apua, jota olen koko ajan hakenut. Nyt minulla on ensi kerran toivoa.”

“Ihanaa löytää psykiatri, joka ymmärtää henkisyyttä.”

”Tämä on ällistyttää. Nyt vasta kuukausien jälkeen ymmärrän, kuinka suuresta näkökulman muutoksesta onkaan kyse. Tämä laittaa koko elämän uusiksi ja hyvällä tavalla.”

”Susannan kohtaaminen on tuntunut johdatukselta, ja olen kokenut ytimeen asti ulottuvia muutoksia.”

”Olen käynyt vuosia terapiassa, mutta vasta nyt olen löytänyt sen avun ja ratkaisun, mitä olen hakenut.”

”Työskentely on tuonut sen, että en enää märehdi asioissa yhtä pahasti kuin ennen. Osaan myös ratkaista asioita paremmin. Susanna on antanut minulle työkaluina siihen luottamuksen ja itseluottamuksen. Olen rohkeampi ilmaisemaan itseäni, toiveitani sekä minulle on tullut sisäinen tietämys siitä, mitä haluan, mikä tuntuu hyvältä. Osaan jo hiukan paremmin kuunnella itseäni ja muistan välillä pysähtyä ja miettiä Susannan neuvoja, ja luovuttaa, jos jokin tuntuu todella vastavirtaan menemiseltä!”

”Työskentelyn myötä olen tajunnut, että olen ydin itselleni eli kaikki valintani ja vapauteni lähtee siitä, mitä itse haluan tehdä. Olen tajunnut, että voimani on niin paljon suurempi, että todella pystyn vaikuttamaan elämääni. Asiat eivät enää tunnu hankalilta, vaan mielenkiintoisilta. En koe enää olosuhteiden rajoittavan itseäni. Energiaa on löytynyt koko ajan enemmän. Tuloksia tulee yllättävän nopeasti. Työskentelyyn tullessa niin moni asia oli ristiriidassa itseni kanssa, vaikka en sitä silloin tajunnut enkä aluksi tiennyt, mitä lähdin hakemaan. Olosuhteet ovat mitä ovat. Voin itse niistä valita ja omilla valinnoillani tehdä elämästä haluamani. Enää minun ei tarvitse olla korjaamassa asioita.

Uusien asioiden paljastuminen tuntuu nykyään mielenkiintoiselta seikkailulta, eikä enää vaikealta. Työskentely Susannan kanssa on todella muuttanut elämäni. Olen oivaltanut, että olen todella kykenevä vaikuttamaan asioihin ja näen mahdollisuuden siihen. Elämästä on tullut hauska löytöretki. Pitkänkin työskentelyn jälkeen nousee esiin uusia mielenkiintoisia teemoja. Olen tosi tyytyväinen itseeni! Koen aivan uuden tunteen itseni kanssa: huumoria ja rakkautta ympärillä ja itseäni kohtaan. Paluuta aikaan ennen tätä tunnetta ei ole. Susannalta saamani työkalut ovat olleet a ja o. Ne ovat työkaluja, joita todella osaan käyttää ja soveltaa eri tilanteisiin. Se on lisännyt runsaasti luottamuksen tunnetta elämään.”