Kysymyksiä ja vastauksia

susanna-purra-evolution-eternity-love-couple-sea

Kirjaan ja lääkäriyteen liittyviä kysymyksiä:

Kuvaat Kadotetussa Yhteydessä päästäneesi alta murentuvasta turvakaiteesta irti.  Mitä tämä tarkoittaa?

Turvakaiteesta irti päästäminen tarkoittaa yhteyden löytämisestä omaan todelliseen itseeni, vanhojen rajoittavien toimintatapojen taaksejättämistä ja sen avulla Kadotetun yhteyden kirjoittamista.

Suunnittelin jonkinlaisen kirjan kirjoittamista jo parikymmentä vuotta sitten. Kokonaisuuden kerääminen ja kypsyttely vei aikaa. Esitin itselleni paljon kysymyksiä, ja vastausten löytyminen tapahtui omalla aikataulullaan. Halusin kirjoittaa rohkeaa tekstiä, jossa myös tuon itseni näkyviin. Siitähän kirjassakin kirjoitan: oman ainutlaatuisuuden näkyväksi tekemisestä. Jotta pystyy tuomaan itsensä aidosti näkyviin, on päästettävä irti sellaisista turvakaiteista, jotka ovat olleet rajoitteita.

Tietenkin nämä rajoitteet ovat olleet olemassa vain omassa mielessäni uskomuksina. Lääkäriys tuntui niin paljon ulkopäin tulevien odotusten täyttämiseltä ja määräysten ja sääntöjen noudattamiselta, että se tukki liikaa oman elinvoimani virtausta. Tai siis sellaisen merkityksen annoin lääketieteelle, ja jossain määrin annoin omaa voimaani siten pois.

 

Entä nyt, kirjan kirjoitettuasi, mitä nyt ajattelet lääkäriydestä? Voisitko vielä toimia lääkärinä?

susanna-purra-bonfire-inner-light-sea-dawn

Kirjan kirjoittamisen myötä vapauduin tietyistä rajoittavista uskomuksista. Oivalsin, että lääkäriyden ytimessä on – tai ainakin alun perin on ollut – autettavan elämänvoiman virtauksen palauttaminen. Tähtäähän lääkäri parantumiseen, joka on aina seurausta elinvoiman esteettömästä virtauksesta. Mielestäni lääkärin tärkein tehtävä onkin palauttaa se luontainen yhteys ytimeemme, joka elämän myötä ja maailman myrskyissä katoaa.

Osa minun parasta antiani maailmalle on elämänvoiman virtauksen palauttaminen. Sisimpäni riemuitsee, kun saan ihmiset muistamaan oman todellisen itsensä ja tunnetilan tärkeyden. Silloin ei ole oleellista, missä tehtävässä toimin. Voin auttaa ihmisiä palauttamaan yhteyttä ytimeensä kirjailijana, tarinankertojana, visionäärinä, mentorina tai vaikka lääkärinä.

 

Kysymyksiä toiminnastani:

Otatko yksilöasiakkaita, pidätkö vastaanottoa tai tarjoatko koulutusta?

Susanna Purra visioi tulevaisuutta, näkee ihmiskunnan evoluution merkkejä ja vetää Naisten Muutosvoima -ryhmää.

Olen aloittanut vastaanoton Lääkäriasema Aavassa elokuussa 2017. Tällä hetkellä vastaanotto on to-iltaisin ja la-päivällä. Lisäksi syksyn aikana muutamia arkipäivävastaanottoja. Ajanvaraus puhelimitse 010 380 3838 tai nettiajanvarauksessa. Tervetuloa!

Koulutusta tai pienryhmätapaamisia on tällä hetkellä tarjolla Naisten muutosvoima -ryhmän ja verkoston puitteissa. Lue lisää Naisten muutosvoima -sivulta. Muutakin koulutusta on suunnitteilla. Aiheena ovat mahdollisesti feminiininen voima, oman elämän tarkoituksen ja  elämänsuunnan löytäminen sekä tulevaisuuden visiot eri elämänalueilla, kuten uusien lasten viitoittama elämänsuunta.

Ota yhteyttä, jos toivot koulutusta tietystä aiheesta!

Myös luentoja pidän mielelläni!

 

Ääniteknologia ja meditaatio

Kerrot käyttäneesi paria ääniteknologiaa hyödyntävää ohjelmaa, joiden avulla sait pitkään suunnitelmissasi olleen kirjoittamisen aloitettua. Mitä nämä ohjelmat ovat, ja suositteletko niitä kaikille?

Suosittelen kaikille, että jokainen kuuntelee omaa itseään. Jokaisen sisimmästä löytyy kaikki tarvittava opastus ja tieto seuraavasta elämää eteenpäin vievästä askeleesta.

Käyttämäni ohjelmat vievät meditaatiota vastaavaan tilaan ja ovat avanneet monia uskomuksiani, jotka aikaisemmin epäilivät pärjäämistäni. Ne ovat auttaneet minua tulemaan tietoiseksi mm. monista alitajuntaisista odotuksistani, jotka myös toimivat jarruina unelmieni saavuttamiselle. Jos sinulle tulee tunne, että haluat ehdottomasti tutustua näihin ohjelmiin, niin silloin suosittelet niitä itse itsellesi. Jos ohjelmat eivät herätä sinussa kiinnostusta, ne eivät ole sinulle, eivät ainakaan tällä hetkellä.

susanna-purra-feminine-listen-intuition-inner-wisdom-music

Alla ääniteknologiat, joita molempia kuunnellaan stereokuulokkeilla ja jotka molemmat rakentavat uusia hermoyhteyksiä aivopuoliskojen välille ja tuovat alitajuntaisia asioita tietoisuuteen eli lisäävät tietoisuutta:

Paraliminals   Toiseen korvaan tulee tietoa, toiseen tarinaa. Englanninkielinen, mutta vähemmälläkin kielitaidolla pärjää, koska tietoinen mieli on pian pelistä pois, eikä kuulemaansa tarvitse sanasta sanaan ymmärtää. Käyttää myös meditatiivista ääniteknologiaa, musiikkia ja luonnonääniä. Toivottu vaikutus tulee parhaimmillaan varsin nopeasti, jopa muutaman kuuntelukerran jälkeen. Täsmäiskuase moneen erilaiseen tilanteeseen. Myöhemmät kuuntelukerrat vahvistavat vaikutusta. Kuuntelukerran kesto yleensä n. 20-30min.

Holosync Solution Toiseen korvaan tulee eri taajuutta kuin toiseen. Kohina peittyy luonnonääniin ja tiibetiläisten kulhojen tai kristallikulhojen ääneen. Vie vähitellen hyvin syvään meditatiiviseen tilaan. Kuuntelukerran kesto 60min. Uskomuksia ja muita alitajuntaisia esteitä avaava vaikutus tulee pitkäaikaisen päivittäisen käytön kautta, mutta jo muutamankin kuukauden säännöllinen käyttö tuo selkeitä positiivisia vaikutuksia.

Jos haluat saada tietoa tulevista koulutuksista, ryhmistä tai muusta tarjonnastani, tilaa uutiskirjeeni alla. Lähetän kirjeitä vain hyvin harvakseltaan!

 

Tilaa uutiskirje:

[mailpoet_form id=”1″]