Kadotettu yhteys -kirjani

 Susanna Purran kirja; Kadotettu yhteys; Löydä tunteesi voima; tiedollinen; yhteenveto

Mitä Kadotettu Yhteys tarkoittaa, mitä olemme kadottaneet?

Olemme kadottaneet tai unohtaneet yhteytemme sekä todelliseen itseemme että tunnetilan voimaan ja merkitykseen. Kerron kirjassani Kadotettu yhteys, kuinka löydämme ja muistamme yhteyden jälleen ja kuinka se muuttaa elämän helpommaksi, aidommaksi ja luonnollisemmaksi. Muistaminen tuo elämälle myös aivan uuden merkityksen.

* * *

Oletko jo tutustunut kirjaani?

KADOTETTU YHTEYS
– LÖYDÄ TUNTEESI VOIMA

Susanna Purran kirja Kadotettu yhteys - Löydä tunteesi voima

Osta vaivattomasti

 

KADOTETTU YHTEYS – LÖYDÄ TUNTEESI VOIMA

Kaipaatko uskoa ja luottamusta unelmien saavuttamiseen?
Haluaisitko irrottautua vanhasta, liian pieneltä tuntuvasta elämästä?
Toivotko, että elämä olisi helpompaa ja yksinkertaisempaa?
Mietitkö joskus, mistä elämässä on oikein kyse?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen ’kyllä’,  suosittelen, että luet Kadotetun yhteyden!

Kirja puhuttelee sekä mieltä että sydäntä. Se kutoo tiedosta ja tarinoista kokonaisuuden, joka sekä auttaa ymmärtämään elämää että koskettaa ja tuo hymyn huulille. Ennen kaikkea Kadotettu yhteys kertoo, miten ajatuksen voima ja tunteen voima yhdistyvät  oman elämäsi luomisessa.

 

ELÄMÄNVIISAUDEN RUNSAUDENSARVI

Monet kirjat kertovat unelmien tavoittamisesta, mutta Kadotettu yhteys -kirja antaa myös keinot unelmien elämän tiellä olevien esteiden purkamiseen. Lisäksi kirja kertoo vastauksen moneen kysymykseen, kuten:

Mistä kivussa, stressissä ja sairaudessa on oikein kyse? Mikä on yksinkertainen pettämätön keino kohti hyvinvointia ja terveyttä? Mitä ihmeparantumiset ovat? Miten avata ihmissuhdesolmuja ja miten löytää rakkaus? Mikä on lapsuuden vaikutus ja lapsen viisaus? Miten toimia vanhempana?

Miten koulutus vaikuttaa? Mitä luovuus oikeasti on? Miten toimia pelon, aggression ja surun kanssa? Missä tunnetiloissa kannattaa toimia ja missä ei? Miten löytää lisää elämänenergiaa ja innostusta? Miksi kannattaa opetella läsnäoloa ja tietoisena elämistä? Voisiko elämän loppuvaiheen ja kuoleman ajattelu tuntuakin toiveikkaalta ja helpottavalta?

Miksi uni on paras lääke? Miten nousta masennuksesta? Mitä voimaantuminen tarkoittaa? Miten voit löytää oman ainutlaatuisuutesi? Miten luoda niukkuudesta runsautta? Mitä rakkaus oikein on? Miksi tunne on ajatusta tärkeämpi? Ja mitä tehdä silloin, kun positiivinen ajatus ei voisi olla kauempana omasta olotilasta?

Miten historian tapahtumat vaikuttavat edelleen elämäämme hankaloittaen sitä, ja miten voit vapautua tästä vaikutuksesta? Olivatko poppamiehet ja tietäjät hakoteillä vai ymmärsivätkö he elämää paremmin kuin tiede? Mitä yhteistä on laulamisella ja luonnonsuojelulla? ym. ym.

Susanna Purran kirja; Kadotettu yhteys; tunteen voima; ajatuksen voima; läsnäolon voima

 Voiko yksi kirja vastata kaikkiin näihin ja moniin muihin kysymyksiin?

Tutustu Kadotettuun yhteyteen niin huomaat, että voi.
Elämän yksinkertaisten periaatteiden ymmärtäminen ja kadoksissa olleen
yhteyden muistaminen tekevät sen mahdolliseksi.

 

VAIN YKSI KIRJA VOI RIITTÄÄ ELÄMÄSSÄ

Kadotettu yhteys voi olla sinulle käsikirja koko elämän varrelle.

Halusin kirjoittaa kirjan

 • Joka kestää aikaa ja useita lukukertoja
 • Josta voi avautua uusia tasoja ja näkökulmia ajan ja elämäntilanteiden muuttumisen myötä

Kirjoitin Kadotetun yhteyden, koska

 • Haluan tuoda ihmisille toivon, luottamuksen ja helpotuksen tunteen: elämä voi ollakin helpompaa ja maailma tolkullisempi paikka
 • Haluan kertoa ihmisille, miten he voivat vaikuttaa elämäänsä
 • Haluan jakaa löytämääni elämän vapaana, intohimoisena tutkijana ja elämän kokijana – mukana ripaus lääkärin ja lastenpsykiatrin työn tuomaa kokemusta
 • Haluan tarinoiden avulla tuoda ihmisille hyvää mieltä ja innostusta elämään: tavallisesta elämästä voi tulla ihmeiden täyttämä
 • Haluan kertoa elämän kokonaisuudesta tässä pirstoutuneessa tiedon ja erikoistumisen ajassa: kokonaisuuden hahmottaminen voi poistaa monta elämän ongelmaa

 

Kirjan painos on tilapäisesti loppuunmyyty, mutta sähkökirjana voit sen ostaa:

Osta vaivattomasti

 Susanna Purra, Kadotettu yhteys kirja; elämän kokonaisuus; luotettavuus; tarinallisuus; voit vaikuttaa elämääsi;

 

KAKSI YHTEENVETOA KIRJASTA

Ensimmäinen on kymmenen kohdan koonti kirjan kannustavista ja elämää helpottavista ajatuksista:  Tiedollinen yhteenveto

Toinen yhteenveto on enemmänkin tarinallinen. Se oli itse asiassa kirjan alkuperäinen loppu. Voit lukea sen kirjan lopussa olevan Lukijalle-luvun sijaan.

“… Jokainen voi nyt löytää viisauden. Tietäjiä ei enää tarvita muistamaan, koska jokainen voi alkaa muistaa todellisen itsensä. Viisaus ja voima voivat nyt olla jokaisessa.

Sanasi ja tarinasi voivat auttaa ihmisiä muistamaan. Sanasi ja tarinasi voivat tehdä ihmisistä kokonaisia. Sanoillasi ja tarinoillasi voit luoda maailmaa. Viehäty ihmisten tarinoista, ja kuule heidän sieluaan. Näe taika, tietoisuuden voima, ja kerro siitä ihmisille.”

Tyttö nojautui kohti isäänsä ja otti tämän kädestä kiinni, ja hänen kasvoilleen levisi hymy.”

Lue kokonaisuudessaan Tarinallinen yhteenveto

HAKEMISTO

Tein viitteellisen hakemiston asioiden löytämistä helpottamaan. Sanat ja teemat voivat esiintyä muuallakin kuin hakemistossa mainituilla sivuilla. Hakemiston lopussa on sivun 224 taitossa sotkeentuneet lauseet “selkokielellä”.
Hakemisto on helposti printattavana pdf:nä.

 

Susanna Purra, Kadotettu yhteys; ihmissuhdetyö; ihmissuhteet; työkalut; tunnetilaasteikko; tunnetilataulukko; kehoyhteys; tunteen voima; uskomukset; tarina

 

 OIVALLINEN TYÖKALU IHMISSUHDETYÖTÄ TEKEVILLE

Olen kouluttanut ihmissuhdetyöntekijöitä, ja kirjassa on useita koulutuksissa käytettyjä työkaluja, kuten

 • tunnetilataulukko
 • tunnetilat elämänvoiman virtauksen indikaattoreina
 • uskomukset ja niiden purkaminen
 • kehoyhteyden tärkeys
 • tarinalle ja asioille annettava merkitys ja sen muuttaminen
 • ajatusten tietoinen muuttaminen tunnetilojen ohjaamana

 

TULEVAISUUS KUULUU TARINANKERTOJILLE

Kirjani kirjoittamisen jälkeen törmäsin Daniel Pinkin ajatuksiin (A Whole New Mind -kirja). Pink sanoo, että tulevaisuus kuuluu uudenlaisille ihmisille, suunnittelijoille, keksijöille, opettajille, tarinankertojille – luoville ja empaattisille ihmisille.

Looginen ja analyyttinen ajattelu tarvitsee rinnalleen uutta lähestymistapaa elämään.  Tämä uusi ajattelutapa tarkoittaa kykyä tunnistaa säännönmukaisuuksia ja mahdollisuuksia sekä luoda kokonaisuutta kuvaavia kertomuksia.

Nyt tarvitaan kuutta kykyä

 • design – kaavan, hahmon ja tarkoituksen havaitseminen, ei vain toiminta
 • story – tarina ja tarinan kerronta, ei vain argumentointi
 • symphony – sinfonia, kokonaisuuksien rakentamien, ei vain keskittyminen ja erillisyys
 • empathy – empatia, eläytyminen, ei vain logiikka ja järki
 • play – leikki, huumori, ei vain vakavuus tai asiallisuus
 • meaning – tiedon merkitys, ei vain tiedon kerääminen

Olen käyttänyt kirjassani monia näistä lähestymistavoista.

Tässä älyn ja tiedon maailmassa on tärkeä muistaa, että tarinat ovat aivoille luontaisin tapa hahmottaa asioita. Tarinoiden avulla tieto menee parhaiten perille.

 

Susanna Purran kirja; Kadotettu yhteys; Löydä tunteesi voima; tarinat; tarinallisuus,

 

Kirjassani on monia ulottuvuuksia

Tiedon ja tarinoiden lisäksi kerron omasta matkastani eli kamppailustani kahden suunnan välillä: taiteellinen ja luova ala vai parantaminen? Saat kuulla, miten päädyin lääketieteen ja lastenpsykiatrian pariin, ja miten olen hakenut kontaktia siihen, joka sisimmässäni todella olen.

Sisimmässäni olen aina tuntenut olevani kirjoittaja. Ehkä olen myös jonkinlainen visionääri, joka pyrkii hahmottamaan elämää laajakulmalla ja haluaa tuoda tiedon ja ideat arjen ja käytännön tasolle. Kirjoitin Kadotetun yhteyden ennen kaikkea siksi, että haluan kirjoittaa ja luoda koskettavia tarinoita. Etsin näin yhteyttä siihen tarinankertojaan, joka sisimmässäni olen aina ollut. Kirja kannustaa ja auttaa meitä kaikkia löytämään yhteyttä todelliseen itseemme!

Tietäjät seisoivat kahden maailman välissä, ja heillä oli kyky nähdä pimeään eli kaikkien mahdollisuuksien maailmaan. He käyttivät kuvia, kertoivat tarinoita, paransivat ja ymmärsivät kuolemaa. He näkivät elämänvoiman virtaavan kaikessa elävässä. He ohjasivat energiaa laulullaan. He loivat maailmaa unillaan ja visioillaan.

Lue lisää, miten tämä voi liittyä minuun ja feminiiniseen voimaan.

 

Kadotettu yhteys; lukijapalautetta; tarinat; tarinan voiman; tarinallisuus: tarinankertoja; tulevaisuus;

 

LUKIJAPALAUTETTA

“En ole vielä koskaan törmännyt tällaiseen suomalaiseen “hengen jättiläiseen”. Kirja painii vähintäinkin samassa sarjassa kuin Eckhart Tolle, Wayne Dyerin uusimmat ja Viktor Franklinin logoterapia.”

“Parhain kirja, mitä olen eläessäni lukenut. Vihdoinkin kirja, jolla on merkitystä.” 

“Kirjasi on TODELLA hyvä! Se selittää kertaheitolla raamatusta lähtien kaikki kymmenet ja kymmenet `huuhaa´-kirjat joita olen vuosien varrella lukenut ja yrittänyt ymmärtää!!Olisipa tämä ollut jo 25 vuotta sitten.”

“Hellstenin, Tollen ym. lukuisten kirjojen jälkeen olen saanut kirjastasi suurimman, mittaamattoman arvokkaan kyvyn pikkuhiljaa ajatella, että asiat, joiden olen luullut olevan mahdottomia, voivat elämässäni toteutua. Se avasi väylän itseeni, sitä yhteyttä en enää aio kadottaa.”

“Tarinan imu vie mennessään ja haluaa tietää, mitä seuraavaksi tulee.”

“Kukaan muu Suomessa ei kirjoita tällä tavoin.”

“Tämä kirja täyttää kaikki odotukset ja enemmänkin. Kiehtovaa ja mielenkiintoista luettavaa alusta loppuun.”

“Parasta kirjassa on, että se kertoo elämästä kokonaisuuden, mitä harva kirja tekee.”

“Riemastuttavaa luettavaa ja antaa työkaluja oman voiman ylläpitämiseen.”

“Järisyttävän hieno kirja. Luin sen kerralla loppuun, kun ei sitä voinut keskenkään jättää. Kirjan rakenneratkaisu on tarinoiden ansiosta nerokas, ja tarinoiden kautta on helppo omaksua sovelluksia omaan elämäänsä.”

“Siis uskomatonta luettavaa! Jotenkin niin ihmeellisen selvää. Vaikea selittää, mutta tunne on HYVÄ! Suosittelen lämpimästi!”

“Aivan ihana kirja, kuin ilosanoma joka jokaisen kannattaisi lukea.”

“Lämmin ja inhimillinen kirja, joka luo toivoa.”

“Tällä kirjalla on todella käyttöä nykymaailmassa ja hyvin monilla elämänalueilla.”

“Tämä kirja on kyllä yksi parhaita ajatuksen ja alitajunnan voimasta kirjoitettuja kirjoja ja antoi aiheesta paljon lukeneellekin uusia ajatuksia, oivalluksia ja tekniikoita.”

“Monumentaalinen kirja. Once in a lifetime!”

“Kiitos kirjasta…kiitos että olet luonut monen ihmisen ajatuksia sanoiksi ja kertonut tarinoita niillä sanoilla joilla ei moni pysty tai ennemminkin ei uskalla.”

“Halusin vain lähettää kiitos viestin upeasta kirjasta, joka pudotti valtavan taakan harteiltani. Olen jatkuvasti yrittänyt etsiä itseäni ja elämäni suuntaa järjen voimalla tuloksetta. Nyt tiedän kuitenkin lähteä luottavaisin mielin pelon suuntaan askel kerrallaan. Kiitos tästä! Kävin lainaamassa kirjasi kirjastosta, mutta aion taatusti hankkia sen elämäni ensimmäisenä kirjana hyllyyn sekä tarttua siihen vielä myöhemmin.”

Lue lukijoiden arvosteluja myös kirjakaupan sivulta.

Jotkut lukijat ovat löytäneet yhtymäkohtia Mindfulnessiin, jotkut Eckhart Tollen kirjoituksiin tai Neale Donald Walschin Keskusteluja jumalan kanssa -kirjoihin.

Jos Esther & Jerry Hicksin Abraham-viisaudet ovat puhutelleet, on myös Kadotettu yhteys kolahtanut. Basam Booksin Viisas Elämä -sarjan ystävät ovat kokeneet tämän kirjan omakseen.

Myös Paulo Coelhon kirjojen elämänviisaus on tullut mieleen, vaikkakin Kadotettu yhteys on aivan omanlaisensa kirja, jota ei voi suoraan verrata edellä mainittuihin.

 

kaikki hyvin; rauha; helpotus; luottamus

 

MITÄS JOS KAIKKI ONKIN HYVIN?    (Kadotettu yhteys -ote)

– Muistatko, kun jokin aika sitten mietin varovaisen toiveikkaasti, että mitäs jos kaikki onkin hyvin? kysyi Joanna.
– Muistan kyllä, se tuntui todella hyvältä ajatukselta.

– Nyt pystyn tavoittamaan sen ajatuksen paljon luottavaisempana. Jotenkin on sellainen jännä varmuus, jota ei voi järjellä selittää, että näinhän oikeasti on. Tuntuu mukavalta miettiä ajatusta hieman leikittelevässä muodossa, jonka varmaan suostun uskomaan paremmin silloinkin, kun en ole aivan parhaassa tunnetilassa. Minähän voin ajatella mistä tahansa asiasta, että mitäs jos tässäkin kaikki onkin hyvin. Kuinka hyvältä se tuntuukaan!

– Sinäpä sen sanoit. Mitäs jos kaikki todellakin on hyvin!

Jos haluat saada ajankohtaista tietoa….

Tilaa uutiskirje:

[mailpoet_form id=”1″]