Elämänsuunta ja Elämän kartta

 

elämän kartta; elämänsuunta; kuka olet; astrologia; astrologinen kartta; syntymäkartta; astrologinen tulkinta; syväpsykologia; jungilainen psykologia

Hanki itsellesi Elämän kartta, niin löydät Elämänsuuntasi

Sanotaan, että elämässämme on kaksi tärkeää päivää:
Päivä jolloin synnyimme ja päivä jolloin ymmärrämme miksi.

 

Kuka tai mikä olen?

Elämän kartta eli Life Map voi auttaa sinua ymmärtämään miksi eli mitä olen tänne tullut kokemaan. Miksi-kysymys avautuu, kun ymmärrämme kuka olemme. Life Map voi auttaa oivaltamaan, kuka ja mikä olet. Life Map voi kertoa, kuinka paljon sinussa on esimerkiksi pioneerihenkeä, tiennäyttäjää, taiteilijaa, visionaaria, tarkkailijaa, parantajaa, organisoijaa, unelmoijaa, opettajaa tai syvällistä ihmismielen tutkijaa. Se kertoo, mitä erilaisia puolia itsestäsi sinun kannattaa ilmentää, jotta tunnet itsesi kokonaiseksi. Voit saada sanat ja nimet sellaisille puolille itsestäsi, joiden olemassa olon olet ehkä vaistonnut, mutta joilla ei ole ollut väyliä päästä elämään. Voit myös saada ristiriitaiselta tuntuvat puolesi tekemään yhteistyötä ja löytämään yhteisen päämäärän. Voit lukea viisi minää -sivulta, miten olen soveltanut tätä näkökulmaa itseeni.

Mikä on elämänsuuntani?

Life Map voi myös antaa vinkkejä siitä, millä elämänalueilla toimiessasi saat potentiaaliasi parhaiten käyttöösi ja mihin elämänalueisiin sinun kannattaa suunnata energia ja huomiosi, jotta voit hyvin. Tällöin myös tuot parhaan antisi maailmalle. Usein saatamme horjua vanhan, mutta turvallisen ja uuden, kutsuvan mutta pelottavan suunnan välillä. Life Map voi auttaa sinua ymmärtämään, kumpi suunta vie elämääsi eteenpäin.

Syntymähetkemme kertoo ajan ja paikan energioista sillä hetkellä, kun putkahdamme tähän elämään ja vedämme ensi kertaa ympäröivän maailman energioita sisäämme. Sillä hetkellä aloitamme yhteistanssin tämän elämän kanssa. Kun mietimme miksi-kysymystä, yritämme selvittää, mitkä ovat tämän yhteistanssin tärkeimmät askeleet ja suunnat. Ennen kaikkea yritämme ymmärtää, “kuka ja mikä minä olen” tässä nykyisessä elämäntanssissani. Näiden kysymysten miettimisessä syväpsykologinen ja arkkityyppinen astrologia on suurena apuna.

Itsensä näkeminen on edellytys sille, että tulet näkyväksi muille ihmisille ja maailmalle. Löydä aito oma polkusi ja suuntasi. On niin helppoa tulla ihmiseksi, joka emme oikeasti halua olla, ilman että edes huomaamme sen tapahtuvan.

Miten saat itsellesi Elämän kartan?

elämän kartta; elämänsuunta; astrologinen kartta; astrologia; syväpsykologinen; arkkityyppinen;

Tarvitsen tarkat syntymätietosi eli syntymäpäivä, tarkka kellonaika ja syntymäpaikka. Jos et tiedä tarkkaa kellonaikaa, saat sen laittamalla kirjallisen pyynnön syntymäsairaalasi arkistoon. Näiden avulla teen syntymäkarttasi, jonka symbolisia viestejä avaan sinulle Elämän kartaksi. Teen karttasi kanssa etukäteistyötä ja kuulostelen sen viestejä tykönäni parin päivän ajan, ja kerron ne sinulle puhelimitse, Skypessä tai valitsemassasi tapaamispaikassa Helsingin keskustassa. Ensimmäinen keskustelu kartan merkeissä kestää yleensä reilun tunnin ja sen hinta on 120e. Mahdolliset jatkokeskustelut ovat 80e. Jos haluat neuvotella kartan katsonnasta, ota yhteyttä.

– Huom! Kesäkuussa ja heinäkuussa toteutuvat karttakeskustelut tarjoushintaan 95€.

Mitä Elämän kartan tulkinta on ja mitä se ei ole?

elämän kartta; elämänsuunta, uusi suunta; astrologinen kartta; astrologinen tulkinta; labyrintti;

Kun tulkitsen Elämän karttaa, pyrin sen avulla näkemään ainutlaatuiset ominaisuutesi. Pyrin tavallaan tavoittamaan sielusi sävelen ja sisäisen laulusi, ja tulkitsen sanallisesti tavoittamaani. Käytän apunani syntymähetken energioihin liittyvää symbolikieltä ja erityisesti kuunsolmujen muinaista viisautta sekä pitkää kokemustani ihmisten kanssa työskentelystä. Elämän kartan avulla pyrin ennen kaikkea löytämään kaikki potentiaalisi, joista et itse välttämättä ole tietoinen.

Elämän kartan katsontaan ei liity minkäänlaista ennustamista tai ennalta määrättyjä asioita. Life Map kertoo mahdollisuuksistasi ja lahjoistasi. On täysin sinun päätettävissä, miten niitä käytät. Mitä paremmin tulet tietoiseksi omista potentiaaleistasi, sitä kokonaisempaa elämää pystyt elämään ja sitä paremmin ymmärrät ainutlaatuisen antisi maailmalle.

 

Elämän kartan tulkinta on dialogi ja duetto

elämän kartta; elämänsuunta; dialogi; elämän sävel; elämän laulu; nuotit; sävel; laulua; dialogi; duetto

Tarvitsen Elämän karttasi symbolikielen tulkinnassa apuasi. Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja elämästäsi, sen paremmin pystyn sinua auttamaan. Kun kerrot haasteistasi, pystymme Elämän kartan avulla todennäköisesti kääntämään ne vahvuuksiksi. Kun kerrot haastavasta elämänvaiheesta, löydämme yleensä ymmärryksen siihen, mitä puolta sinusta elämänkokemuksesi pyrkivät avaamaan.

Life Mapin tulkinta on vähän kuin nuottien lukua. Kun laulu kirjoitetaan nuoteiksi, ovat nuotit aina pelkästään viitteellisiä. Koskaan laulun sielua ei saada vangittua paperille. Laulun tekijän on puhallettava nuotit henkiin ja eloon. Sama pätee kartan katsontaan. Jos et puhalla karttaasi eloon kertomalla itsestäsi ja elämästäsi, pystyn kertomaan vain elämäsi nuotit, en sen säveltä ja laulua.

Jos haluat tietoa täydentyvästä Elämän kartan eli Life Mapin ja Elämänsuunnan tarjonnasta sekä muusta tarjonnastani tai ajankohtaisesta, liity postituslistalle. Lähetän kirjeitä vain harvakseltaan.

Tilaa uutiskirje:

[mailpoet_form id=”1″]